Mai Multe Vizualizări
Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
Vin spumant fermentat natural, cu caracteristici aromatice tipice zonei. Capacul stelvin încă puțin folosit în Italia este o inovație care îmbunătățește semnificativ conservarea vinului, garantând autenticitatea acestuia.
VINIFICARE
Mustul este separat de părțile solide prin presare moale și fracționată. Faza de presare este decisivă pentru păstrarea calităților gustative proaspete ale acestui produs. Dupa decantare statica la rece, mustul este trimis la fermentatie alcoolica la temperatura controlata de 15/16°C.
DATE TEHNICE
CONTINUT DE ALCOOL : 11%
CULOARE : Rose
MIROS : fructat si delicat, usor aromat
AROMA : aciditate placuta, vioitate si sapiditate
VINIFICARE
Mustul este separat de părțile solide prin presare moale și fracționată. Faza de presare este decisivă pentru păstrarea calităților gustative proaspete ale acestui produs. Dupa decantare statica la rece, mustul este trimis la fermentatie alcoolica la temperatura controlata de 15/16°C.
DATE TEHNICE
CONTINUT DE ALCOOL : 11%
CULOARE : Rose
MIROS : fructat si delicat, usor aromat
AROMA : aciditate placuta, vioitate si sapiditate
Cod Furnizor | 097 |
---|