Mai Multe Vizualizări
-19%
-19%
Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
Feteasca Neagra de pe Domeniile Samburesti se caracterizeaza printr-o aciditate naturala moderata, o culoare violet de intensitate medie, dar cu un buchet bogat si complex, greu previzibil de culoare. Aromele variaza de la insiropate pana la mure, cu tonuri intense de condimente, piper, tutun si lemn prajit.
Finisajul este lung si transmite prospetime, fara a compromite complexitatea sa. Temperatura de servire este de aproximativ 15 grade si, in plus fata de peposo de carne de vita, Feteasca Neagra se combina excelent cu pulpa de miel in crusta de plante aromatice.
Aromele gasite in Feteasca Neagra devin un pretext de a pleca spre destinatii neasteptate. Incredibil, cu o culoare rubinie atractiva, de un rosu aprins, are un nas intens si cu multiple fatete, incepand cu note de cirese negre, mure si terminand cu tutun, ciocolata, vanilie dozata, condimente si radacina de lemn dulce. Gura este plina si puternica, proaspata, cu senzatii de fructe si picante.
Finisajul este lung si transmite prospetime, fara a compromite complexitatea sa. Temperatura de servire este de aproximativ 15 grade si, in plus fata de peposo de carne de vita, Feteasca Neagra se combina excelent cu pulpa de miel in crusta de plante aromatice.
Aromele gasite in Feteasca Neagra devin un pretext de a pleca spre destinatii neasteptate. Incredibil, cu o culoare rubinie atractiva, de un rosu aprins, are un nas intens si cu multiple fatete, incepand cu note de cirese negre, mure si terminand cu tutun, ciocolata, vanilie dozata, condimente si radacina de lemn dulce. Gura este plina si puternica, proaspata, cu senzatii de fructe si picante.
Culoare | ROSU |
---|